SAME DAY DELIVERY |  OP WERKDAGEN VOOR 11.00 u BESTELD, DEZELFDE AVOND NOG BEZORGD

Onze founder.

Gelanceerd in 2017 uit de keuken van Jojanneke Leistra als een juice-experiment voor vrienden. JL creëerde Superfoodguru om kwaliteits juices en detox programma’s te ontwikkelen, produceren en te leveren op een bredere schaal, naast vrienden. En ook als een plek om haar eigen vragen over gezondheid, fitness en voeding te beantwoorden in haar blog: Into The Guru. Het is altijd al een droom geweest voor JL om een ​​bedrijf op te richten dat food producten met een hoge voedingswaarde creëert. Maar ook een plek waar consumenten inspiratie op kunnen doen over hoe en waar ze meer plantaardige producten kunnen eten.

Jojanneke Leistra, oprichter van Superfoodguru

Ik ontwikkel verse plantaardige sappen en food producten voor mijn merk Superfoodguru en deel foto’s van mijn werk op Instagram. Ik hou ook van: ontwerpen voor SFG, en bloggen over alles wat gezond is en lifestyle.

Een Haagse plant-based chef, grafisch ontwerper, fotograaf, ondernemer & workout lover, mijn gelukkigste dagen breng ik door in mijn keuken om nieuwe producten voor Superfoodguru te ontwikkelen & achter mijn computerscherm om mijn merk te delen met de wereld.

Jojanneke

Na mijn Management studie te hebben afgerond, volgde ik mijn beide passies en studeerde ik aan de kunstacademie in Den Haag & voor Natural Nutrition Advisor. “Door de jaren heen las ik boeken over PlantBased voeding en gezondheid en ik begon mijn eigen sappen te maken met een slowjuicer. Ik heb verschillende Juice Detoxen gedaan, die ik zelf heb gemaakt met de slowjuicer. Ik ontdekte dat het een hele klus was om alle boodschappen te kopen, op zoek te gaan naar recepten en elke dag twee liter sap te maken voor een detox en mijn slowjuicer schoon te maken :-).

Daardoor kwam ik op het idee om Juice-recepten en verse groenten-en fruit in boxen te leveren aan mensen. Uiteindelijk leerden ik van hun feedback dat het allemaal om gemak gaat, dus ik begon deze juice recepten te ontwikkelen, te produceren en te leveren als kant-en-klare koud geperste sappen. Gefascineerd door de voordelen voor mijn gezondheid en huid, heb ik Superfoodguru gelanceerd in Den Haag.